top of page

Welkom Ranzijn en Albert Heijn e-Commerce!

Per 01 januari 2023 stappen Ranzijn en Albert Heijn e-Commerce binnen bij onze vereniging. Als VOGD familie willen we Ranzijn en Albert Heijn e-Commerce dan ook van harte welkom heten met deze mooie samenwerking.


Wie is Ranzijn?

Ranzijn Tuin & dier is een speciaalzaak waar je alles vindt voor dier, tuin & huis. Je vindt in de Ranzijn winkels een groot assortiment voor een voordelige prijs. Je kunt bij Ranzijn altijd terecht voor verse planten & bloemen, maar ook vind je een ruime keuze aan dier- & seizoensproducten. Kortom een bezoek aan een van de winkels is meer dan een aanrader.

Ranzijn is verworven in 2009 en is een onderdeel van VOMAR. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar.


Wie is Albert Heijn e-Commerce?

AH e-Commerce is de snelst groeiende en grootste online supermarkt van ons Nederland. Vanuit de 5 Home Shop Centers in Rotterdam, De Meern, Eindhoven, Amsterdam of Almere kunnen ze 6 dagen per week de boodschappen bij 86 procent van de Nederlandse huishoudens bezorgen. Dat zijn 80.000 orders per week. Dankzij de digitale formats bieden ze klanten uitgebreide hulp bij het onthouden en kiezen van hun boodschappen.

Als VOGD gaan we een prettige samenwerking aan waarbij we als netwerk organisatie Ranzijn en Albert Heijn e-Commerce samen met onze sponsoren en partners hier een mooie toekomst kunnen gaan bouwen.

Onze ambitie om een waardevol, interessant netwerk organisatie neer te zetten binnen de Retail wereld wordt door het lidmaatschap van Ranzijn & Albert Heijn e-Commerce weer eens duidelijk bevestigd!


Dank voor het vertrouwen.


Mocht u als organisatie ook een waardevol en interessant netwerk ambiëren? Mail naar ad@vogd.eu zodat we met u contact kunnen opnemen.


Bestuur VOGD

Ad van de Loo

Maurice Toes

Annemiek Stel.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page