top of page

Welkom IJsvogel RetailBestuur van MVRetail is bijzonder verheugd met ons nieuwe lid IJsvogel Retail.

We hopen op een fijne, prettige samenwerking samen met onze leden.

De kracht van uitwissellen ervaringen met al onze Ondernemingsraad leden wordt hiermee versterkt.


De oorsprong van IJsvogel Retail ligt op het Brabantse platteland. Daar werd in 1896 de Noorbrabantsche Christelijke Boerenbond opgericht. Een coöperatieve instelling vóór en dóór boeren. Deze organisatie groeide uit tot de Boerenbond zoals we die vandaag kennen. Het verhaal van Pets Place begint in 1985. In dat jaar ging de eerste Mies Max open. Dankzij een uniek ‘zelfschepsysteem’ voor dierenvoeding was de formule zo succesvol dat er snel meer winkels volgden. In 1992 wordt de naam veranderd in Pets Place. In 2001 neemt IJsvogel Retail de formule over.

Het hoofdkantoor van IJsvogel Retail is gevestigd in Ede en is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond. Daarnaast beschikken we over een inkoop- en logistieke organisatie. Onze klanten en medewerkers delen een grote passie voor dier en tuin. Dankzij onze deskundigheid en service helpen we onze klanten om zorgeloos te genieten van tuinen en huisdieren. Onze sterke omnichannel strategie is een belangrijke pijler voor onze groei. Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, circa 180 winkels en 1.200 medewerkers bouwen we dagelijks aan het succes van onze formules.


Pets Place. De grootste en beste dierenspeciaalzaak van Nederland.

Pets Place is de formule voor en door dierenliefhebbers. In de Pets Place winkels werken specialisten met een passie voor dieren. Pets Place winkels hebben alles wat nodig is om goed voor dieren te zorgen. Het meest complete assortiment voor huis- en erfdieren voor scherpe prijzen. In overzichtelijke winkels in de buurt, en natuurlijk ook online met een uitgebreide webshop.


Boerenbond. Een sterk merk voor iedereen die van het buitenleven houdt.


Boerenbond is de formule met alles voor de tuin, met een uitgekiend en relevant assortiment in tuin- en seizoensproducten. Altijd met een vertrouwde kwaliteit en scherpe prijzen. Boerenbond is altijd dichtbij met toegankelijke winkels en online met onze webshop. We geven alle advies en hulp die nodig is zodat onze klanten een goede keus maken. Ieder seizoen weer.

De Boerenbond formule vind je in onze 67 winkels in Zuid-Nederland, altijd in combinatie met de Pets Place formule. Twee sterke merken onder 1 dak.


IJsvogel Retail Galvanistraat 100. 6716 AE Ede info@ijsvogelretail.nl


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page