top of page

Vakantie!

Vakantie!

 

Ik heb er bewust geen "zomer" vakantie van gemaakt. Leek mij niet zo goed idee als ik naar buiten kijk.  En voor de BV Nederland de conclusie mag trekken dat het woord zomer anders door de weergoden wordt geïnterpreteerd dan dat wij doorgaans in Nederland doen.

 

Toch breekt er nu een moment van rust aan voor de leden en partners/sponsoren van de MVR. Welverdiend mag ik toch wel zeggen!

 

Onze laatste themabijeenkomst op 19 juni in samenwerking met TRAINIAC is een mooi en goed verlopen dag. En daar koppelen we graag het woord succes aan vast. Want dat was het ook!

 

De drie gehouden workshops gingen over DISC (is een persoonlijkheid analyse en meet diverse psychologische motivatoren van je eigen gedrag), wet op Ondernemingsraden, maar dan leuk (op een interactieve manier werd de WOR door middel van een casus of stelling onder de loep genomen) en Roos van Leary (handig hulpmiddel als de communicatie tussen bestuurder en OR niet soepel verloopt).

 

Onze ruim aanwezige MVR leden waren dan ook enthousiast over de workshops. Met name de workshop "WOR, maar dan leuk" kreeg veel bijval.

 

Tijdens de lunch en na de workshops werd er door onze leden met elkaar gesproken. Onder andere over het reilen en zeilen bij de eigen Ondernemingsraad in vergelijking met die van de gesprekspartner.

 

We danken TRAINIAC wederom voor hun bijdrage aan de medezeggenschap. En in het bijzonder voor deMedezeggenschap Vereniging Retail (MVR). Met de expliciete kennis van TRAINIAC hebben onze leden meer bagage om mee te nemen in hun bagage. Hartstikke bedankt Mark Capel en collegae!

 

Onze volgende themadag staat gepland op woensdag 11 september, verzorgt door Connecting All van Jean Claude Crijns. De locatie is Bidfood in Ede. En het thema is imago: waarom is het lastig om medewerkers te enthousiasmeren voor een OR-functie of is het dat juist niet?

 

MVRetail dankt alle leden, sponsoren en partners voor een geweldig mooi eerste halfjaar van 2024 en hopen na de vakantie de bekende draad weer op te pakken. Samen op weg naar een mooie en inspirerende medezeggenschap waarbij MVRetail de bagage hiervoor graag aanvult in samenwerking met onze trouwe, deskundige, professionele partners!

 

Geniet van de vakantie en gezond weer terug!

 


6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page