top of page

UITNODIGING! Inspiratiesessie 15 juni 2022

Woensdag 15 juni 2022 staat bol van de inspiratie… Meld je nu aan! Automatisering is overal, zowel in organisaties als in de mens zelf. Woensdag 15 juni2022 staat daarom in het teken van automatisering van maatschappij en medewerkers. Gedragspatronen worden uitgelegd en uitdagingen besproken, je wordt meegenomen door het enthousiasme van de sprekers en geïnspireerd door vooruitstrevende bedrijven. Aan het einde van de dag keer je bruisend van de nieuwe indrukken en ideeën huiswaarts.

Waar:

Gemechaniseerd Distributiecentrum Albert Heijn te Zaandam.


Wat:

Inspiratiesessie: Automatisering Maatschappij en Medewerkers

Wanneer:

Woensdag 15 juni 2022 (inloop v.a. 09.00 uur, start 09.30 uur)

Programma:

  • Lezing over gedragspatronen door Jean Claude Crijns van Connecting All

  • Rondleiding Gemechaniseerd DC Albert Heijn

  • Interactieve sessie: Uitdagingen in jouw Ondernemingsraad


Naast dit bruisende programma, verzorgen wij ook de lunch! Twijfel niet en meld je direct aan. Zo weet je zeker dat je niets mist van deze enerverende bijeenkomst.


Aanmelden Aanmelden kan tot 5 juni 2022 door een e-mail te sturen aan secretariaat@vogd.eu o.v.v. 15 juni 2022 met daarin de namen van de personen die aanwezig zullen zijn. Je mag tot maximaal twee introducees meenemen, dus mocht je in je netwerk geïnteresseerden hebben voor deze inspiratiesessie, neem ze mee… Wat fantastisch dat we deze dag mogen organiseren, we zien uit naar je komst. Hartelijke groet, Bestuur V.O.G.D
3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page