top of page

Seminars Trainiac

Het is belangrijk om jouw kennis met betrekking tot de Wet op de Ondernemingsraden op peil te houden. Daarom organiseert TRAINIAC weer verschillende seminars waar jij als OR-lid of ambtelijk secretaris kosteloos aan deel kunt nemen. Tijdens deze seminars wordt uitgebreid ingegaan op jurisprudentie, verrassende uitspraken en bijzondere situaties die zich recent op het gebied van medezeggenschap hebben voorgedaan.


De onderwerpen:

1. Actualiteiten in Medezeggenschap | Spreker: Monique Rommers

Het is weer druk in medezeggenschapsland. In 2022 zijn er weer veel zaken waar jij als OR-lid mee te maken gaat krijgen. In ongeveer een uur neemt Monique op actieve wijze de actualiteiten uit de medezeggenschap met je door. Denk hierbij aan uitspraken van de Kantonrechter en Ondernemingskamer maar ook nieuwe ontwikkelingen in de medezeggenschap worden behandeld. Alles wat belangrijk is om te weten als OR-lid, komt voorbij.

2. De rol van de OR bij reorganisaties | Spreker: Mark Capel

Organisaties kunnen op verschillende manieren vormgegeven worden, dit hangt af van interne en externe ontwikkelingen. Aanleiding kan de financiële situatie zijn, of een veranderende markt. De ondernemingsraad heeft een belangrijke rol vanuit het adviesrecht. Waar moet je als OR op letten? Wat is gebruikelijk om te doen? En wat betekent een organisatieverandering nu eigenlijk? In ongeveer 45 minuten neem Mark Capel met jullie de belangrijkste punten door.

3. Zakelijk flirten | Spreker: Marloes Kool

Hoe presenteer je jezelf en je boodschap? Hoe creëer je de juiste sfeer in een gesprek? Het grootste gedeelte van de boodschap die je overbrengt bestaat uit lichaamstaal en intonatie. In de workshop Zakelijk flirten gaan we aan de slag met het leren begrijpen van de lichaamstaal van een ander en het juist inzetten van jouw eigen lichaamstaal. Het laat zien hoe je met charme en de juiste focus mensen enthousiast maakt over jouw ideeën. Door de juist sfeer te creëren leer je hoe je anderen kunt boeien in een gesprek. Zo train je je communicatieve vaardigheden en krijg je meer voor elkaar!

Algemene informatie:

Maandag 7 november 2022: Rotterdam | Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam | Beursplein 37, Meent 110, 3011 AA Rotterdam | Staal room 11. J.F.

Dinsdag 8 november 2022: Stadscentrum De Waagh | Grote Markt 26 | 6511 KB Nijmegen

Woensdag 9 november 2022: Suikerfabriek (voormalig pand van Suiker Unie)| Van Heemskerckstraat | 9727 AJ Groningen

Tijd: 16:00-19:00 uur


Alle dagen hebben hetzelfde programma

Deelname met maximaal 2 personen per OR of PVT

Deelname is kosteloos (!)

Bij afmelden binnen een week voor datum, zonder aanmelden van een vervangend OR-lid, zijn wij helaas genoodzaakt €50,- in rekening te brengen, omdat wij jouw plaats dan niet meer kunnen invullen.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page