top of page

Nieuw pensioenstelsel mmv Paul van Ravenzwaaij (Pellicaan advocaten & adviseurs)

Bijgewerkt op: 19 dec. 2023


Gezien de belangstelling voor het thema " nieuw pensioenstelsel" hebben we als MVRetail met Paul van Ravenzwaaij van Pellicaan advocaten @ adviseurs een autoriteit weten te strikken over dit moeilijke onderwerp. Paul adviseert bedrijven en oragnisatie's over dit onderwerp en doceert hierin.De meer dan goede opkomst (een bomvolle zaal bij gastheer Albert Heijn DC Geldermalsen) geeft aan dat de interresse in dit onderwerp meer dan aanwezig is bij onze leden die ieder hun Ondernemingsraad vertegenwoordigen.


Paul weet op een inspirerende manier uitleg te geven en met zijn interactieve houding de zaal mee te trekken in deze materie.

Er werden tussendoor de nodige vragen gesteld door onze leden vanuit hun OR achtergrond.


Onze leden hadden ook vooraf aan deze themadag vragen aan Paul gesteld zodat ook deze ruimschoots aan bod kwamen.


De samenwerking met MZOO (een van onze partners) bleek een mooie te zijn. Hielke Boersma (MZOO) wist op zijn eigen wijze de deelnemers en Paul voor verrassende situaties te zetten die mooi werden gepareerd door Paul en aanwezige leden. Hierdoor ontstond een sfeer van vertrouwen wat resluteerd in een hoog gehalte van leermomenten.Deze succesvolle dag georganiseerd door MZOO en Pellicaan advocaten @ adviseurs is ruim geslaagd.

De bagage voor verschillende Ondernemingsraden over deze materie is ruim gevuld. Daarnaast gaven onze leden aan dat er toch nog wel wat werk verzet moet worden om het nieuwe pensioenstelsel binnen hun eigen organisatie goed weg te zetten.

Onze leden kunnen vol vertrouwen aan de slag gaan dankzij Paul van Ravenzwaaij en Hielke Boersma.

De eerste contacten door onze leden zijn alweer gelegd..................en daar zijn we voor als MVRetail!


Dank voor ieders de bijdrage in deze dag!


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page