top of page

Nieuwe partner: De Tekstexpert

Bijgewerkt op: 21 sep. 2022

De V.O.G.D. mag weer een nieuwe partner verwelkomen! Ditmaal de Tekstexpert! Marleen van Esch, de drijfveer achter dit mooie bedrijf, laat jullie graag kennis maken met haar bedrijf.


‘Doe waar je goed in bent en besteed uit wat een ander beter kan’.

Onder dit motto maakte ik kennis met de V.O.G.D., wat een mooie vereniging met een nobele en gewichtige missie. Juist de instelling om mét en ván elkaar te leren heeft mij doen besluiten om volmondig ‘ja’ te zeggen tegen de vraag van het bestuur om een samenwerking/partnerschap aan te gaan. Het bestuur van de V.O.G.D. zal mij inschakelen voor alles wat met tekst te maken heeft in de vorm van corrigeren, redigeren en schrijven. Een eer voor mij en hopelijk een aanwinst voor de V.O.G.D. Natuurlijk wil ik (en het bestuur) jou, lid van de V.O.G.D., ook de mogelijkheid geven om mijn talenknobbel in te schakelen. Als tekstschrijver stel ik me graag schriftelijk aan je voor.

Woordwaarde van De Tekstexpert Mijn naam is Marleen van Esch, de persoon achter en stuwende kracht van De Tekstexpert. Mijn liefde voor taal en ongekende drang om het juiste op de goede manier schriftelijk over te brengen, is uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Glunderend spoor ik taal- en grammaticafouten op en glimlachend (her)schrijf ik andermans verhalen of rapportages. Elke tekst verdient namelijk alle aandacht en de Nederlandse taal is me heilig. Kan ik jou of jouw medewerkers ook het schrijf- en/of correctiewerk uit handen nemen? Mijn nieuwsgierigheid is groot.


Tot snel! Marleen van Esch De Tekstexpert 06-24732706
Het bestuur verwelkomt 'De Tekstexpert' als nieuwe sponsor/partner en ziet uit naar een mooie samenwerking.


- Ad, Annemiek en Maurice

3 weergaven0 opmerkingen

ความคิดเห็น


bottom of page