top of page

Terugblik: themadag 15 juni 2022

Bijgewerkt op: 21 sep. 2022

In Zaandam staat het meest moderne distributiecentrum van Albert Heijn. Een centrum waarin robottechnologie en milieu bewust ondernemen leidend is. Op deze plek werd door de VOGD het thema “hoe kun je nog succesvoller worden” centraal gesteld. Een programma waar Connecting All een inspirerende werksessie mocht verzorgen.

Het event De aanwezige deelnemers van de VOGD: Albert Heijn, Xenos, Ikea, Plus en Coop kregen een unieke rondleiding aangeboden. Dit stelde de deelnemers in staat meer inzicht te krijgen en bood hun een kijkje in de keuken van de moderne distributiecentra. Zelfsturende heftrucks, voice-picking, robottechnologie, voorspellende datacentra en high tech besturingssystemen. We kunnen wel stellen dat het betreden van dit distributiecentrum een wereld op zich was.

In deze wereld heeft de zelfsturende robotheftruck voorrang. In de medezeggenschapswereld heeft toch zeker nog de mens voorrang. En specifieker nog “de emotie” voorrang. Je emotie, je trots, je verbinding en je inspiratie zijn hiervoor de energiebronnen voor een succesvolle organisatie, team en/of professional.


De mens of de robot leidend?

Na afloop van de themadag hebben we gezamenlijk één belangrijke conclusie kunnen trekken: “vroeger ondersteunde de techniek de mens en was de mens leidend, nu is de robot en techniek leidend en is de mens ondersteunend.” Met 14.000 verwerkte colli’s (verpakkingseenheden) per uur, kunnen we dit distributiecentrum met recht een mega succes noemen.

Interactieve werksessie met Connecting All Tijdens de interactieve werksessie, die Connecting All mocht verzorgen, werden de deelnemers uitgedaagd om met deze inzichten aan het werk te gaan. Met elkaar in gesprek gaan en ontdekken waar de kansen liggen om de gewenste groei en de realistische vooruitgang met meer succes mogelijk te kunnen maken. Hoe combineren we de vooruitstrevende technologische ontwikkelingen met aandacht voor de mens en het werk. Een mooie sessie om een steentje aan te mogen bijdragen.
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page