top of page

De beste wensen voor 2024!
Het bestuur wenst alle leden, partners, sponsoren een voorspoedig, succesvol 2024 toe!


Zonder de sterke betrokkenheid van leden, partners, sponsoren zou het niet gelukt zijn om van 2023 tot een geweldig succes te maken. Dank daarvoor!


In 2023 is het bedrijven/organisaties (leden) aantal weer toegenomen en komt de MVRetail nu binnen bij ruim 300.000 medewerkers en ruim 100 Ondernemingsraad leden. Iets waar we als bestuur erg trots op zijn! Hiermee zijn we het grootste OR-leden platform van Nederland.


We danken DEKA-markt voor het vertrouwen in de MVRetail als kersvers nieuw lid. We gaan de samenwerking aan om op die manier elkaars kennis en ervaring over te brengen naar onze andere leden.

Onze toegetreden leden van 2022 Ranzijn, IJsvogel Retail en Albert Heijn E-commerce hebben hun waardering uitgesproken over het eerste jaar lidmaatschap.

Bestuur dankt deze organisaties voor hun inbreng en mooi discussies.


Een groot compliment is ook op zijn plaats voor onze partners die, op welke manier dan ook, een bijdrage hebben geleverd aan onze zeer druk bezochte en waardevolle themadagen.

De expertise van ieder partner is ongekend groot en de interactie met onze leden is er een die als uitzonderlijk motiverend werkt. De aanwezige Ondernemingsraden hebben hier wederom hun bagage rijkelijk kunnen aanvullen.


Voor 2024 heeft het bestuur uitgesproken om verder te professionaliseren en het leden aantal uit te breiden met 2 tot 3 organisatie's.


Bedankt !!


met succesvolle en gezonde groet

Annemiek, Ad, Maurice.


Onze eerste volgende themadag is op woensdag 31 januari. We zijn dan te gast in Den Haag bij de SER met als onderwerp Arbowetgeving.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page