top of page

ConnetingAll maakt verbinding!

Bijgewerkt op: 19 dec. 2023Afgelopen thema bijeenkomst in oktober 2023 had wel een speciaal thema nl "de kracht van verbinden".

JeanClaude Crijns van ConnectingAll wist een mooie verbinding te leggen tussen de aanwezige leden en dit onderwerp.Door de leden mee te nemen wat hun onder verbinden verstaan en met welke hoeveelheid energie er in de "batterij" zit kan verbinden maximaal tot stand komen.


Daarnaast roept zich de vraag op met welke intentie (dit gebeurt in je brein) ga je te werk en met welk gedrag (dit is zichtbaar bij degene waar je mee samenwerkt) gaat dit samen?

Deze twee vragen geven het resultaat in succes. Je kunt hiermee wel of niet tevreden zijn. Deze afweging maak jezelf uiteindelijk. Nieuwsgierig zijn en hoe nieuwsgierig ben je zelf? Deze keuze kun je bewust inzetten.


Wat je nog meer nodig hebt om te verbinden is lef. Wat is dat dan lef? Lef is om risico's te durven nemen en er succes mee te boeken. Je weet niet de uitkomst van je gedrag is en hebt er vertrouwen in dat het gaat lukken.

Veranderen is IK x WIL x IETS=LEF.


Hierdoor ben je in staat uit je comfort zone te komen en via de behoud en leerzone naar de groeizone. De weg naar succes in verbinden!

Iedere zone heeft zijn eigenschappen in wat het brein zegt en wat dan de reactie is.


Door de leden zelf aan het werk te zetten (verbinden dus) ontstond er een dynamische themadag maar ook het plezier van verbinden.


Afsluitend complimenteerde de leden Jean-Claude Crijns van ConnectingAll met deze mooie inspireerde maar ook gezellige en leuke dag.


Voor meer informatie: www.ConnectingAll.nl7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page